Ingrediente
- 500g carne tocata amestec
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 tulpina de telina verde
- 2 catei de usturoi
- 1/2 pahar de vin alb
- 100g mazare congelata
- 2 pahare de apa
- sare
- piper
- 100g pasta(penne)
- parmezan ras
- ulei de masline
Mod de preparare
1.Punem ulei la incins intr-o tigaie.
2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit.
3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am pus paharul de vin,am lasat sa se evapore si apoi am pus doua pahare de apa si am lasat sa fiarba timp de o ora la foc mic.
4.Inainte cu 10 minute am adaugat mazarea si am lasat sa scada toata apa si am lasat sa se prajeasca foarte putin carnea.
5.Am fiert pasta,am pus putina carne,am mestecat si am servit cu parmezan.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|