Paste cu cerneala de sepie si ciuperci

Postat de ianculubita in Paste
10 Ian 2014 | 4272 vizualizari
Paste cu cerneala de sepie si ciuperci

Tot inainte de sarbatori a avut LIDL niste oferte cu reduceri,foarte convenabile si am luat si eu cate ceva. Aceste paste le-am luat din curiozitate,as mai fi vrut dar nu mai erau pentru ca sunt bune rau!!

Ingrediente

  • 1 punga paste cu cerneala de sepie
  • 250 g ciuperci pleutorus
  • 1 borcan sos de trufe
  • 2 linguri ulei de masline
  • Garnitura
  • 2 bucati de ton alb

Mod de preparare

Punem pastele sa fiarba intr-un vas cu apa si putina sare pentru 8-10 minute. In acest timp ciupercile curatate daca e cazul, taiate marunt, le calim in ulei incins. Pastele dupa ce au fiert, le scurgem apoi le amestecam cu ciupercile, sosul de trufe si le servim pe farfurie alaturi de creveti sotati, peste fiert, gratar...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cerneala de sepie si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu ton si ciuperci la cuptor

Postat de deyutzky

Paste cu ton si ciuperci la cuptor

Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. In momentul in care apa incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp topim intr-o tigaie o lingura...

Citeste continuarea

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Postat de caroline

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sarea si pastele.Le fierbem pentru 8 minute,sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2014, 10:04
la 10.01.2014, 10:22
la 10.01.2014, 10:40
la 10.01.2014, 11:32
ce gust au pastele astea?
la 10.01.2014, 14:52
Sa stiti ca nu au nici un gust mai altfel decat alte paste facute cu diferite sosuri;cine nu stie despre ce este vorba habar nu are ce mananca!!asa ca nu le ocoliti daca le vedeti

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking