Paste cu "Ceva Fin", prune si pere

Postat de mirela0911 in Prajituri
13 Sep 2013 | 2863 vizualizari
Paste cu "Ceva Fin", prune si pere

Vroiam sa pun mai multe prune, dar cum am mai avut doar cateva, am hotarat sa pun si pere. A iesit o bunatate, iar prunele si perele i-au dat o aroma deosebita! Vroiam sa fac poza si la sectiune dar nu am mai avut la ce!

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 250g crema branza Ceva fin
  • 2 oua
  • 5 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lg pline cu varf cu zahar
  • 5 prune
  • 2 pere

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Se spala bine prunele si perele. Prunele se curata de samburi, iar perele de coaja. Se taie prunele bucatele mai mici iar perele se taie cubulete. Se lasa deoparte.

Crema de branza Ceva Fin se amesteca cu cele 5 lg de zahar si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste. Se adauga galbenusurile iar apoi fructele. Pastele se clatec sub jet de apa iar apoi se amesteca impreuna cu crema de branza. 

Intr-un vas de yena uns cu unt se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit pana prinde culoare.

Intre timp albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, se scoate din cuptor budinca si se orneaza cu spuma. Se da din nou la cuptor la foc mic pana prinde culoare bezeaua. 

Se serveste calduta! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu "Ceva Fin", prune si pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu crema de rahat si lamaie

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu crema de rahat si lamaie

Prima data pregatim umplutura de mere: Spalam merele, le decojim si le dam pe razatoare cu ochiuri mari. Punem intr-o cratita uleiul, merele pe care le stoarcem de zeama si zaharul. Le...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Postat de merisor67

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pregătim mai întâi umplutura de mere. Curățăm merele, le dăm pe răzătoarea mare și le punem într-un vas cu pereți dubli. Le amestecăm cu zahărul și le punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2013, 20:06
super
la 13.09.2013, 20:07
Ce fain si ce bun!
la 13.09.2013, 20:10
O cina delicioasa!
la 13.09.2013, 20:11
Minunată combinaţie, Mirela, plăcută şi aromată. Super!
la 13.09.2013, 20:13
tare bine arata, bravo!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking