Paste cu iaurt, citrice și miere

Postat de mirela0911 in Mancare copii
13 Mai 2015 | 4263 vizualizari
Paste cu iaurt, citrice și miere

Este un desert inedit pentru mine, dar foarte bun!

Ingrediente

  • 150-200 g fidea subțire
  • 400 g iaurt gras
  • 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 250 ml frișcă
  • 1 gref
  • 1-2 portocale
  • 1 banana
  • 2 lg miere
  • frunze de mentă

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă. 

Se curăță citricele de coajă și de pielita albă de pe ele, se amestecă cu cele 2 lg de miere și se lasă deoparte. 

Iaurtul se amestecă cu zaharul pudră până se topește,  se adaugă coaja de lămâie,  apoi fideaua amestecandu-se ușor. La final se încorporează și frișca bătută. 

Pe o farfurie se așează in mijloc pastele cu iaurt, pe margine se pun fructele si siropul lăsat, se ornează cu felii de banane si frunză de mentă si se servește cu poftă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu iaurt, citrice și miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Strudele cu mix de fructe

Postat de Ksenya

Strudele cu mix de fructe

visinele dupa ce le scoatem samburii ,presaram cu o lingura zahar tos , lasam 30 minute sa lasa sucul si le transferam  intr-o sita.Dupa ce s-au scurs le amestecam cu celelalte fructe ....

Citeste continuarea

Soarele - papanasi cu caise

Postat de mihaelar63

Soarele - papanasi cu caise

 La inceput se bat ouale cu 2 linguri de zahar . Caisele se spala si se curata de samburi . Jumatatile de caise se amesteca cu zaharul vaniliat . Daca doriti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2015, 09:32
Cum araaataa!
la 13.05.2015, 09:52
o bunatate:_bd
la 13.05.2015, 10:15
la 13.05.2015, 10:24
Carne n-ai?
la 13.05.2015, 11:28
Ce bunatate ai facut Mirelus

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking