Ingrediente
- 150g șuncă
- 500g piept de pui
- 300g spaghete
- 1,5l apa
- 50g pasta de tomate
- 50 ml ulei
- 1 ceapa
- 150g parmezan
- 1lingurita oregano
Mod de preparare
Intr-o tigaie adânca am turnat uleiul,kaizerul și am calit până s-a rumenit ușor, am adăugat și pieptul de pui și l-am ținut până a devenit alb. Am adăugat ceapa tăiată mărunt, am pus capacul și am adăugat cate 1-2linguri apa, până s-a înmuiat și ceapa,și carnea. Am adăugat pasta de tomate, sare după gust, piper negru, oregano și amestec de câteva ori până să pun apa. Aduc la fierbere, adaug pastele(in cazul meu, le-am rupt in trei), pun din nou capacul, dau focul la mic și,gata. Mai amestec din când în când, până când pastele fierb și se formează sosuletul. La servire,presar deasupra parmezan ras.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|