4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Nu mai stiu ca sa-i mai dau la fitzosul asta mic (4 ani) ca sa manance si el, incerc tot ce imi aduc aminte ca imi facea mama mie cand eram mica.
Ingrediente
Mod de preparareCum se prepara Paste cu lapte, desertul delicios al copilariei Se pun intr-o oala la fiert cam 2 litri de apa, cu putina sare. Se adauga pastele cand apa clocoteste si se lasa sa fiarba cam 7-8 minute(cum scrie pe pachet). Dupa ce s-au fiert pastele se scurg intr-o strecuratoare si se pun inapoi in oala in care au fiert, se adauga laptele si se lasa sa fiarba. Cand laptele fierbe se adauga zaharul 3- 4 linguri(dupa gust),zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se serveste cald sau rece. Poti incerca si reteta de Taitei cu lapte si capsuni, Budinca de paste cu vanilie si portocala sau reteta delicioasa de Melcisori cu lapte. Pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte, desertul delicios al copilariei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de AdrianUdrea
Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper, apoi adaugam pe rand: uleiul, iaurtul si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine aluatul. Tocam cuburi salamul, muschiul file,...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Sfecla se pune intr-un castron si se adauga o cana cu apa, se amesteca bine. Oualele se curata de coaja, apoi se adauga in castronul cu sfecla, pentru a da oualelor tenta de roz. Spalati...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|