Paste cu pesto, ciuperci si telemea

Postat de laylalala in Paste
15 Dec 2010 | 4363 vizualizari
Paste cu pesto, ciuperci si telemea

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 50 gr pesto verde
  • 1 lingura ulei de masline cu busuioc
  • 450 gr ciuperci
  • 1 catel de usturoi, curatat si tocat
  • 50 ml vin
  • 100 gr telemea, tocata marunt

Mod de preparare

  1. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scrug si se amesteca cu pesto – se pastreaza la cald.
  2. Intr-o tigaie incinge uleiul de masline apoi adauga ciupercile si caleste-le pana cand se evapora apa de la ciuperci. Adauga catelul de usturoi si vinul si mai lasa sa fiarba pana cand se evapora o mare parte din lichid.
  3. Adauga ciupercile peste paste si amesteca. Serveste pastele presarate cu telema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto, ciuperci si telemea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Cum se prepara reteta Paste cu carne tocata de porc, la cuptor Intr-o cratita nonaderenta se pune uleiul la incins. Se curata ceapa si setaie marunt. Se pune la calit in ulei si se amesteca...

Citeste continuarea

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Postat de gurita_ta2005

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj. Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin. Portocala o spalam, o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2010, 16:45
Grozav!!!
la 15.12.2010, 17:00
super
la 15.12.2010, 17:16
bune5
la 15.12.2010, 17:29
a ajuns mirosul pana la mine
la 15.12.2010, 17:41
ce bine arata

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking