Paste cu pui si fasole

Postat de bitza in Fusilli
22 Oct 2011 | 4798 vizualizari
Paste cu pui si fasole

Ingrediente

  • 300 g  paste
  •  
  • 200 g pui
  • 3 felii kaizer/sunculita
  • ½ morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200 g sos de rosii
  • 200 g fasole  fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • Patrunjel
  • Sare,piper

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita cu apa pana se inmoaie, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece.

 Pieptul de pui se taie cubulete, sunculita felii si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei; se rumenesc putin, apoi se adauga ceapa taiata julien, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete. Se calesc legumele pana se inmoaie putin, apoi se adauga sosul de rosii si fasolea fiarta.

 Se fierbe sosul pana scade si se ingroase (aprox. 15 minute cu, capacul pus si daca este nevoie se mai adauga apa), apoi se adauga amidonul dizolvat in putin apa. Se mai tine 5 minute pe foc, se adauga condimentele , verdeata  si pastele fierte. Se amesteca pentru a imbraca pastele in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si fasole" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu pui si patru branzeturi

Postat de mihaelar63

Tortellini cu pui si patru branzeturi

 Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline . Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute . Intre timp fierbeti tortellini respectand...

Citeste continuarea

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2011, 14:49
la 22.10.2011, 14:54
bune
la 22.10.2011, 15:07
la 22.10.2011, 15:09
delicioase paste
la 22.10.2011, 17:37
super

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking