Paste cu ricotta si carnati

Postat de caroline in Paste
25 Sep 2015 | 3547 vizualizari
Paste cu ricotta si carnati

La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !

Ingrediente

  • 400 gr paste
  • 4 carnati carne porc
  • 250 gr ricotta
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite . 

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper . 

Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si  putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .

Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele. 

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine . 

Servim pastele calde ! 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ricotta si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2015, 13:03
Ce bun!
la 25.09.2015, 13:12
O bunatate!
la 25.09.2015, 13:13
la 25.09.2015, 13:18
Delicios
la 25.09.2015, 13:19
Foarte bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking