Paste cu ricotta si carnati

Postat de caroline in Paste
25 Sep 2015 | 3563 vizualizari
Paste cu ricotta si carnati

La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !

Ingrediente

  • 400 gr paste
  • 4 carnati carne porc
  • 250 gr ricotta
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite . 

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper . 

Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si  putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .

Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele. 

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine . 

Servim pastele calde ! 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ricotta si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2015, 13:03
Ce bun!
la 25.09.2015, 13:12
O bunatate!
la 25.09.2015, 13:13
la 25.09.2015, 13:18
Delicios
la 25.09.2015, 13:19
Foarte bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking