Paste cu salata de conopida si sunca presata

Postat de babi5 in Paste
30 Iul 2013 | 3953 vizualizari
Paste cu salata de conopida si sunca presata

Azi pentru prinz am facut o combinatie venita asa spontan. Ce a iesit? Ceva neasteptat de bun...sincer fara gluma...un gust bunnn... si destul de satios... Chiar daca nu-mi plac pastele in mod special azi am facut rabat si am mincat mai mult de cit trebuie. Pupici la toti si puteti incerca...si o sa-mi dati dreptate

Ingrediente

  • cca 350 gr conopida (citeva buchetele)
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 catel de usturoi
  • frunze patrunjel
  • sare
  • 2 felii de sunca presata
  • 250 gr paste
  • 1/2 lamaie mica ,mica

Mod de preparare

Am curatat prima  data conopida, am spalat-o si am pus-o la fiert cu apa si un picut de sare. Catre terminare de fiert am adaugat catelul de usturoi zdrobit (sa-i dea un picut de aroma). Am scurs-o bine de apa, am lasat-o sa se raceasca, apoi am zdrobit-o bine cu o furculita. Am amestecat-o cu sucul de lamaie, frunzele de patrunjel si maioneza.

Intr-o oala cu apa clocotita cu un picut de sare am pus pastele la fiert, am respectat termenul de fierbere, 12 minute. Le-am strecurat, le-am clatit bine cu apa rece, am asezat pe un platou intins, apoi am asezonat cu salata de conopida si feliute de sunca.

A iesit un prinz delicios. Pofta buna si indrazniti, caci combinatia este super buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu salata de conopida si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

Postat de Angelica

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii...

Citeste continuarea

Tigaie cu spatzle si carnaciori

Postat de mihaelar63

Tigaie cu spatzle si carnaciori

Am fiert rapid carnaciorii - folosind apa clocotita din fierbator . Am taiat carnaciorii felii ,pe diagonala . Am feliat usturoiul verde. Am spalat rosiile si le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2013, 21:06
la 30.07.2013, 21:11
la 30.07.2013, 21:30
la 30.07.2013, 21:56
bun
la 30.07.2013, 21:57
Rocsi,Elena_Daria,MotanLaOale sunteti niste scumpi ca voi dragutii de voi sunteti prezenti tot timpul ma plec in fata voastra cu deose bit respect

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking