4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Este o reteta pe care o fac atunci cand postim, insa nu neaparat. Este simpla, usoara, satioasa si foarte gustoasa, va invit sa o incercati!
Ingrediente
Mod de preparareIn functie de persoanele care sunt la masa puneti soia in apa fierbinte cu sare si lasati sa dea doua trei colocote. Intr-o oala se pune apa la fiert, cu un praf de sare, cand apa da in clocot se pun si pastele, lasandu-se in functie de timpul de fierbere notat pe ambalaj. Soia, in cazul in care nu este din acela cubulete mici, se scurge de apa si se taie mai marunt. Intr-o tigaie se pun cateva picaturi de ulei, iar cand este incins se adauga soia care se lasa pana capata un pic de crusta. Apoi adaugam sucul de rosii, piperul, sarea si oregano. Daca sucul este mai gros se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa pana sosul scade. La sfarsit, se pune putin patrunjel. Dupa ce pastele au fost scurse, le punem peste compozitia din tigaie, lasam 3-4 minute si apoi...pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu soia, de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de AdrianUdrea
Mai intai, se fierb legumele mexicane, direct congelate, in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare, pentru maxim 10 minute, de cand ating punctul de fierbere. Se scurg apoi si se trec prin jet de...
Citeste continuareaPostat de dantes
Puneti taiteii in apa clocotita si fierbeti timp de 3 minute, apoi ii scoateti si ii clatiti cu apa rece si ii lasati sa se scurga intr-o strecuratoare. Curatati si taiati morcovul in...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|