Paste cu sos

Postat de lili in Paste
21 Sep 2010 | 4068 vizualizari
Paste cu sos

Reteta este de la tvr, fiind prezentata de Victor Melian.Multumim de retete, caci noi urmarim cu placere toate retetele si le si facem. Sunt foarte bune.Azi reteta a notat-o Catalina fiica mea cea mare.

Ingrediente

  • paste
  • 3 ardei grasi (2 rosii si unul verde)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  •  3-4 nuci
  • 3 linguri de smantana
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert.Intr-o tigaie se stropeste putin ulei si se pune la prajit usturoiul.Dupa ce se prajeste se arunca, iar in uleiul ramas se pun ardeii taiati cubulete si nuca. La final se adauga smantana, sare, piper si se lasa sa dea un clocot.
Pastele se aseaza in farfurie si sosul peste, dar se pot si amesteca cu acel sos. Au un gust deosebit.Pofta buna!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Postat de Bucataras

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...

Citeste continuarea

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Postat de Bucataras

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2010, 23:07
Prima,deja ma servesc
la 21.09.2010, 23:08
Foarte fain arata
la 21.09.2010, 23:31
Arata foarte bine. La ingrediente nu apare smantana
la 22.09.2010, 00:00
la ingrediente nu scrie smanatana si nici cantitateacred ca e foarte buna
la 22.09.2010, 08:57
Cred ca dupa preferinte...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking