Ingrediente
- 200 g paste
- 1 ceapa
- 2 linguri bulion
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zarzavat
- 1/2 lingura boia de ardei
- sare
- piper
- 3 linguri faina
- 2 cani apa
- patrunjel
Mod de preparare
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.
Intre timp pregatim sosul-calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt.Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul.Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu.Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos.La sfarsit condimentam cu boia de ardei,sare si piper dupa gust.
Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|