Paste cu sos de branza si ciuperci

Postat de Valclaudia in Paste
11 Dec 2014 | 4551 vizualizari
Paste cu sos de branza si ciuperci

o combinatie care mie imi place tare mult...

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ardei bulgaresc
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml lapte
  • 150 gr.branza cu mucegai albastru / gorgonzola
  • 50 gr. cascaval ras
  • 300 gr.paste fainoase / melcisori
  • marar verde proaspat tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt.

Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp de 5-7 minute la foc potrivit.

Adaugam laptele rece, branza si cascavalul ras.

Lasam sa fiarba sosul la foc mic pana capata consistenta dorita.

Asezonam cu sare, piper si marar verde.

Fierbem pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le trecem scurt sub jet de apa rece si le lasam la scurs.

Palariutele ciupercilor le prajim pe ambele fete in tigaie in 3 linguri de ulei. Le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Servim pastele cu sos fierbinte de branza si ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu sos de branza cu mucegai

Postat de oanapl

Paste cu sos de branza cu mucegai

Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe...

Citeste continuarea

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Pentru inceput se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie in bucatele mici. Ciupercile se curata, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 13:46
papa buna
la 11.12.2014, 13:49
Ce pofta-mi face
la 11.12.2014, 14:03
la 11.12.2014, 14:43
la 11.12.2014, 15:10

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking