Ingrediente
- 1/2 pachet de paste
- 300 g smatana grasa
- 4 graunti de usturoi
- 1 borcan de ciuperci
- 50 g unt+ 3 linguri de ulei
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare
Mai intai, punem untul cu uleiul, intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.
Pastele le fierbem in apa cu sare.
Curatam usturoiul si il zdrobim cu un praf de sare ca pentru mujdei.
Cand devin maronii ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe foc si putem stinge focul.
Servim pastele cu sos de ciuperci. Cat mai mult sos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|