Ingrediente
- 200 g paste
- 6 ciuperci champignon
- 1 ceapă mică
- 1 roşie
- suc de roşii
- 1 lingură pastă de tomate
- oregano uscat
- 2 căţei de usturoi
- pătrunjel proaspăt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.
Se adaugă ciupercile şi roşia tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.
Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.
Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.
Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.
Sunt bune atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|