Ingrediente
- 400 gr paste din comert
- 50 gr unt pentru paste
- 350 gr ceafa de porc
- 2 cepe
- 1 morcov
- o bucatica de telina
- o tija apio
- 1 ardei capia
- brocoli
- boia de ardei dulce
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Calim ceapa in ulei pana devine translucida( nu o prajim). Adaugam putina sare si legumele curatate, spalate si taiate cubulete(mai putin bocoli ). Dupa ce s-au inmuiat radacinoasele adugam ceafa de porc taiata-n cuburi mai mari care a fost in prealabil condimentata cu sare , piper si boia dulce. Totul se amesteca bine si se lasa pe foc adaugand din cand in cand, cate putina apa calduta. Dupa ce s-a facut carnea adaugam brocoli care l-am desfacut in buchetele mici. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana cand carnea si legumele sunt bine facute. la final am adaugat marar( de la congelator am avut eu)
Dupa ce am fiert pastele , le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Am pus untul i la topit intr-o cratita, peste care am adaugat pastele scurse de apa, am amestecat bine .( se poate presara si oregano)
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|