Paste cu sos de smantana si usturoi

Postat de deyutzky in Spaghete
30 Oct 2016 | 36056 vizualizari
Paste cu sos de smantana si usturoi

Usor de facut si tare bune! 

Ingrediente

  • cca. 250 g paste
  • muschi afumat sau orice carne va place
  • 4 catei de usturoi
  • cca. 200-250 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. 

Intr-o tigaie incingem uleiul si punem 3 catei de usturoi tocati marunt. Adaugam putina apa(3-4 linguri) si lasam putin la inabusit. Restul de usturoi il pisam bine sau il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si il lasam deoparte. 

Peste usturoiul din tigaie adaugam muschiul afumat taiat cuburi mici si il calim cateva minute. 

Tragem tigaia de pe foc si adaugam smantana, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia si dam inapoi pe foc mic. Lasam pana cand sosul incepe sa clocoteasca, oprim focul, apoi adaugam pastele fierte si scurse bine de apa. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu sunca si sos alb

Postat de rocsi_1612

Paste cu sunca si sos alb

Intr-o oala puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si le fierbeti la foc potrivit. Incercati una si cand sunt gata, le scurgeti de apa. Sunca o taiati...

Citeste continuarea

Pui cu legume in sos de smantana

Postat de mirela0911

Pui cu legume in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa apoi se feliaza in 6 bucati (mai groase decat pentru snitele). Se condimenteaza cu sare si piper apoi se tavalesc bucatile de carne prin faina alba. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2016, 15:38
delicioase!ce imi plac astea cu smantana
la 30.10.2016, 15:46
la 30.10.2016, 16:05
Bya si mie!
la 30.10.2016, 16:05
Cris
la 30.10.2016, 16:36
ce bune-s!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking