Ingrediente
- Ingrediente Reteta gustoasa de paste cremoase cu sos de smantana si usturoi
- cca. 250 g paste
- muschi afumat sau orice carne va place
- 4 catei de usturoi
- cca. 200-250 g smantana
- sare
- piper
- 2-3 linguri de ulei
Mod de preparare
Cum se prepara Reteta gustoasa de paste cremoase cu sos de smantana si usturoi
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie incingem uleiul si punem 3 catei de usturoi tocati marunt. Adaugam putina apa(3-4 linguri) si lasam putin la inabusit. Restul de usturoi il pisam bine sau il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si il lasam deoparte.
Peste usturoiul din tigaie adaugam muschiul afumat taiat cuburi mici si il calim cateva minute.
Tragem tigaia de pe foc si adaugam smantana, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia si dam inapoi pe foc mic. Lasam pana cand sosul incepe sa clocoteasca, oprim focul, apoi adaugam pastele fierte si scurse bine de apa.
Pentru fanii retetelor cu paste, recomandam si varianta de Paste cu fructe de mare, foarte aromate si gustoase sau o varianta mai simpla, dar la fel de gustoasa, Pasta al limone.
Iti recomandam sa incerci si reteta de Sos Ragu alla bolognese, un sos delicios perfect pentru paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de paste cremoase cu sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|