Paste din orez cu sparanghel

Postat de TAB1TA in Mancaruri de post
2 Noi 2013 | 6137 vizualizari
Paste din orez cu sparanghel

Imi plac pastele din orez. E prima oara cand am mancat sparanghel si mi s-a parut interesant gustul. Asa ca nu a putut rezulta decat ceva foarte bun.

Ingrediente

  • 200 g paste de orez
  • 6 fire sparanghel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare

Mod de preparare

Pastele de orez se pun in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Morcovul se da pe razatoarea mica.

Intr-o cratita sau intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, se pune ceapa. Cand ceapa devine translucida, se pune si morcovul si se lasa sa se caleasca.

Sparanghelul se spala, se curata de partea lemnoasa, se taie in bucati mai mici si se pune in putin ulei incins pana se inmoaie putin.

Se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.

Se pot servi simplu sau alöaturi de un sos care va place.

Eu le-am servit alaturi de sos olandez.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din orez cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci brune cu orez si turmeric

Postat de mirela0911

Ciuperci brune cu orez si turmeric

Se curata ciupercile, apoi se spala si se lasa sa se scurga. Se taie in felii subtiri.  Ceapa se curata si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie feliute. Intr-o cratita se pune...

Citeste continuarea

Piure de bob

Postat de Ksenya

Piure de bob

Bobul se alege, se spala si se pune intr-o oala, se adauga apa si se pune pe foc, cand da in clocot, se lasa 3-4 minute, apoi se opreste flacara si se lasa pana a doua zi, acoperit cu capac. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 12:32
la 02.11.2013, 12:53
RoXx
la 02.11.2013, 13:08
simplu si bun!!
la 02.11.2013, 13:10
Asa e Simo
la 02.11.2013, 13:17
misto combinatie!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking