Ingrediente
- Pentru pui:
- 200 grame spaghete
- 2 linguri ulei
- 1 piept de pui, fara piele si os, taiat in 2 longitudinal
- sare/piper
- 4 catei de usturoi, tocati
- 1 mana alune prajite, nesarate
- 2 cepe verzi, tocate
- Pentru sos:
- 2 linguri sos de soia
- 4 linguri supa de pui
- 4 linguri vin din orez
- 2 linguri sambal oelek (pasta de ardei iuti)
- 1 lingura zahar brun
- 2 linguri otet de vin rosu
- 2 linguri faina
- 1 lingura ulei de susan
Mod de preparare
Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele pentru sos.
Se fierb pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe amblaj.
Pieptul de pui se acopera cu sare si piper si se prajeste in ulei cate 3-4 minute pe parte, pana este gatit. Se scoate pe o farfurie si dupa cateva minute, se taie cuburi.
In aceeasi tigaie se adauga usturoiul si se soteaza 1 minut. Se adauga sosul si se fierbe la foc mic pana se ingroasa, 1-2 minute. Se adauga pastele, pieptul de pui, alunele si ceapa si se amesteca.
Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Kung Pao" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|