Paste fusilli freschezza

Postat de adasev12 in Fusilli
21 Feb 2011 | 7208 vizualizari
Paste fusilli freschezza

imi plac pastele...si incerc sa le combin in fel si chip...acu de ex mi-a venit o idee sa le fac cu ingrediente mai mult proaspete...de aceea i-am si zis asa....nimic prajit sau fiert ( in afara de paste, bineinteles)....si am scos cam tot ce mai aveam prin frigider....:D

Ingrediente

  • 300 g paste fusili
  • 150 g prosciutto de curcan cu rozmarin
  • 2 lg boabe de porumb
  • 2 foi mari de salata creata
  • 2 l-ite capere
  • 1 galbenus de ou
  • 1 rosie semicoapta
  • cateva frunzulite de busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 lg smantana acra
  • 2-3 l-ite de iaurt acru
  • cateva masline negre
  • sare, piper

Mod de preparare

pastele le-am pus la fiert in apa cu sare si ulei

intre timp am pregatit ingredientele: am taiat rosia cubulete mic, am presarat 2 lg de ulei de masline, oregano, boabele d eporumb, caperele, maslinele taiate in patru ( fara samburi), salata taiata fasii , sare, piper si busuioc.

sunca se pune asa cruda, dar a mea era deja de cateva zile in frigider si pt orice eventualitate, i-am tras un clocot , am scurs, am taiat fasiute subtiri si am amestecat cu restul ingredientelor.

am scurs pastele si asa fierbinti, fara sa le trec sub jet de apa am adaugat galbenusul si smantana si ama amestecat ff bine...o sa devina cleioase...dar mie imi plac....se paote face si fara ou....

peste paste se toarna compozitia si se amesteca ff bine. in farfurie am mai adaugat 2 l-ite de iaurt acru...ca ies cam dulci...dar, cui ii place....si acu mananac de zor si scriu....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fusilli freschezza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu pui si legume gratinate

Postat de cristeena20

Paste cu pui si legume gratinate

Pieptul de pui il taiem cubulete si il marinam cu ulei de masline, sare, piper, chilli, usturoi pisat si vin alb. Lasam cateca ore sa se intrepatrunda condimentele. Punem lastele la fiert in...

Citeste continuarea

Fusilli Bolognese

Postat de panacris

Fusilli Bolognese

Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok. După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2011, 14:59
la 21.02.2011, 15:06
ce bine arata
la 21.02.2011, 15:17
si mie imi plac pastele sa ne mai pui multe combinatii ca arata tare bine
la 21.02.2011, 15:32
la 21.02.2011, 15:33
tare bune!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking