Paste gratinate la cuptor

Postat de mirela0911 in Paste
25 Ian 2011 | 14088 vizualizari
Paste gratinate la cuptor

Ceva rapid si delicios. La noi e "bataie" pentru crusta de deasupra.

Ingrediente

  • 500g paste fainoase spirale
  • salam 300-400g (de care doriti)
  • cascaval ras
  • 700 ml bulion
  • 1 ceapa
  • sare, zahar, piper (dupa gust)
  • oregano, busuioc 

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in putin ulei. Se adauga bulionul, se condimenteaza dupa gust (eu il fac dulce-acrisor, ceva gen ketchup) se lasa sa fiarba putin dupa care se ia de pe foc si se adauga oregano si busuioc.

Salamul il taiem cubulete. Intr-un vas de yena punem jumate din spirale, se presara salamul, se pune jumate din sos, se rade cascaval si se repeta operatiunea cu restul de ingrediente. Deasupra se rade cascaval din abundenta. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Se poate servi asa cum e sau se poate adauga si ketchup si cascaval ras (depinde fiecaruia cum ii place).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate

Spalati muschiuletul de porc, il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii subtirele, apoi il condimentati cu sare, piper, boia de ardei dulce, busuioc si praful de usturoi. Incingeti o tigaie,...

Citeste continuarea

Paste umplute

Postat de sufletista

Paste umplute

Pastele le fierbem in apa cu sare 5 min, sa fie al dente. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le scoatem pe un servet de bucatarie si le tamponam pentru a elimina surplusul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 15:35
ce bine ca sant prima si nu tre sa ma bat cu nimeni pt o portie bineinteles nu pentru alceva
la 25.01.2011, 15:37
vino ca te servesc cu placere
la 25.01.2011, 15:52
super arata
la 25.01.2011, 15:59
la 25.01.2011, 16:04

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking