Creveti cu vinete gratinate la cuptor

Postat de loredanaaa in Fructe de mare
19 Feb 2013 | 3978 vizualizari
Creveti cu vinete gratinate la cuptor

vinetele sunt usor de preparat si gustoase,iar cu gambereti sunt foarte bune.

Ingrediente

  • 4 creveti
  • 200 g pesmet
  • 3 linguri de ulei
  • piper,sare
  • pentru vinete:
  • 2 vinete taiate felii
  • 300 g de paste de tomate (usturoiul se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare, piper si se lasa cateva minunte la fiert)
  • ulei de masline
  • 2 mozarele

Mod de preparare

Vinete gratinate:

-se ung feliile de vinetele cu ulei,apoi se calesc intr-o tigaie incinsa,cate 2 minute pe fiecare parte.

-se aseaza feliile de vinete  intr-o tava cu hartie de copt,se pune  sosul de tomate,apoi mozzarella taiata felii sau rasa 

-se pune tava in cuptor .

Crevetii:

-crevetii se curata si se spala bine, apoi se infileaza in betisoare lungi, se sareaza dupa gust

-intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu 3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline e mai bine),piper. Prin acest amestec se trec crevetii

-se pun intr-o tava pe o foaie de copt si se da in cuptor .

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vinete gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Paste cu fructe de mare, broccoli si rosii cherry

Postat de oanapl

Paste cu fructe de mare, broccoli si rosii cherry

Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază.  Într-o tigaie, se pune uleiul de măsline și se călesc feliile de usturoi, apoi se...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu paste

Postat de oanapl

Fructe de mare cu paste

Cureți gogoșarul de semințe și cotor și îl tai feliuțe. Usturoiul curățat îl feliezi. Speli roșiile.  Într-o tigaie, pui uleiul de măsline și călești...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2013, 02:01
Ce prezentare frumoasa!Bravo!
la 19.02.2013, 02:05
mutumesc mult merisor
la 19.02.2013, 07:51
la 19.02.2013, 10:25
excelent! vin la masa !
la 19.02.2013, 12:49

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking