Creveti cu vinete gratinate la cuptor

Postat de loredanaaa in Fructe de mare
19 Feb 2013 | 4089 vizualizari
Creveti cu vinete gratinate la cuptor

vinetele sunt usor de preparat si gustoase,iar cu gambereti sunt foarte bune.

Ingrediente

  • 4 creveti
  • 200 g pesmet
  • 3 linguri de ulei
  • piper,sare
  • pentru vinete:
  • 2 vinete taiate felii
  • 300 g de paste de tomate (usturoiul se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare, piper si se lasa cateva minunte la fiert)
  • ulei de masline
  • 2 mozarele

Mod de preparare

Vinete gratinate:

-se ung feliile de vinetele cu ulei,apoi se calesc intr-o tigaie incinsa,cate 2 minute pe fiecare parte.

-se aseaza feliile de vinete  intr-o tava cu hartie de copt,se pune  sosul de tomate,apoi mozzarella taiata felii sau rasa 

-se pune tava in cuptor .

Crevetii:

-crevetii se curata si se spala bine, apoi se infileaza in betisoare lungi, se sareaza dupa gust

-intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu 3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline e mai bine),piper. Prin acest amestec se trec crevetii

-se pun intr-o tava pe o foaie de copt si se da in cuptor .

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vinete gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Creveti Saganaki

Postat de rocsi_1612

Creveti Saganaki

La mine crevetii  chiar daca au fost prefierti, erau necuratati, deci intai am curatat crevetii, le-am pastrat doar codita. Ceapa curata o tocati marunt, la fel si catelul de usturoi. Ardeiul...

Citeste continuarea

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2013, 02:01
Ce prezentare frumoasa!Bravo!
la 19.02.2013, 02:05
mutumesc mult merisor
la 19.02.2013, 07:51
la 19.02.2013, 10:25
excelent! vin la masa !
la 19.02.2013, 12:49

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking