Paste "Osso Buco" umplute cu carne

Postat de violeta30 in Paste
29 Mar 2016 | 2764 vizualizari
Paste "Osso Buco" umplute cu carne

Ingrediente

  • 1 pachet paste tubulare
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr cascaval
  • 1 cana de apa
  • vegeta sau delikat

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.

Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.

Se serveste cu mare pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Osso Buco" umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu conopida si branzeturi

Postat de Ksenya

Paste  cu conopida si branzeturi

Spalam si taiem conopida buchetele mici. Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare ...

Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

Postat de Angelica

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

Aluat: 1.Punem faina inr-un castron si facem in mijloc o adancitura  in care punem galbenusul, sarea, zaharul si uleiul de masline. 2.Amestecam pentru inceput usor cu o lingura dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 19:14
Ce bune sunt!
la 29.03.2016, 20:40
la 29.03.2016, 23:51
la 30.03.2016, 13:36
la 31.03.2016, 14:50

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking