Paste "Osso Buco" umplute cu carne

Postat de violeta30 in Paste
29 Mar 2016 | 2774 vizualizari
Paste "Osso Buco" umplute cu carne

Ingrediente

  • 1 pachet paste tubulare
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr cascaval
  • 1 cana de apa
  • vegeta sau delikat

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.

Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.

Se serveste cu mare pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Osso Buco" umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fusilli cu caramel si nuca prajita

Postat de simona72

Fusilli cu caramel si nuca prajita

 Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se lasa sa fiarba 11 minute. Pentru sosul caramel: se pune zaharul...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Postat de RODIMUR

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Afumătura se feliază și se prăjește ușor în ulei suficient și la foc mic, după care se transferă în alt vas. Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 19:14
Ce bune sunt!
la 29.03.2016, 20:40
la 29.03.2016, 23:51
la 30.03.2016, 13:36
la 31.03.2016, 14:50

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking