Ingrediente
- 1 pachet paste tubulare
- 500 gr carne tocata amestec
- 1 ceapa mare
- 400 gr rosii in bulion
- 2-3 linguri ulei
- 300 gr cascaval
- 1 cana de apa
- vegeta sau delikat
Mod de preparare
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.
Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.
Se serveste cu mare pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Osso Buco" umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|