Ingrediente
- Pastramă de berbec cca. 1000 g,
- Ceapă galbenă 3 bucăți,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Vin alb demisec cca. 300 ml,
- Pasta de roșii cca. 300 ml.
Mod de preparare
Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier.
Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite.
In vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital se pun legumele tăiate grosier, bucățile de pastramă, vinul și se lasă la găti cca. 3 ore la programul HIGH.
Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la gătit încă 1 oră.
Pastrama se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă și castraveți murați.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|