Carnea se va macera in 2 pasi :
Prima marinada:
Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin
Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea si zaharul.
Pieptul de pui fara piele se spala bine - se pune int-o cratita cu capac.
Turnati marinada, aveti grija sa acopere complet carnea, puneti capacul si lasati la frigider pentru 24 de ore.
Dupa acest timp carnea se scoate din marinada, se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie.
Se prepara a 2-a marinada:
Se amesteca mierea cu sosul de soia, uleiul, un pic de piper macinat si boia de ardei dulce afumata.
Ungeti bine pieptul de pui cu amestecul obtinut si lasati alte 24 ore la frigider.
Legati carnea cu sfoara de bucatarie pe toata lungimea.
Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava - si dati la cuptor, la 180 de grade pentru 60-70 de minute.
Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).
Pentru a se rumenni frumos dupa 30-40 de minute o descoperiti- o ungeti cu sucul lasat si o intoarceti de 2-3 ori (din 10 in 10 minute).
Lasati sa se raceasca - minim 10 minute pentru a o putea taia frumos.
Serviti.....
Pofta Buna !!!!!