Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Postat de autodiag in Porc
9 Oct 2018 | 3956 vizualizari
Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Ingrediente

  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei Kapia
  • sare
  • 500-600 ml apa
  • 1 bucata pastrama din pulpa de porc afumata (850 g)
  • 2 conserve de fasole rosie (400 g fiecare)
  • 5 linguri suc de rosii
  • putin maghiran uscat
  • putin oregano uscat
  • putin busuioc uscat
  • putin leustean uscat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar
  • leustean verde pentru servire

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.

Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Se pun toate aceste legume intr-un vas termorezistent si se presara putina sare peste ele, adaugand si doua cani cu apa. Deasupra se aseaza pastrama de porc afumata, se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este aproape gata. Intre timp, se inlatura folia de aluminiu pentru a se mai evapora din apa. Dupa aceea, se adauga fasolea din conserva cu tot cu zeama, sucul de rosii, putin maghiran uscat, putin oregano uscat, putin busuioc uscat, putin leustean uscat, o lingurita de boia de ardei dulce si o lingurita zahar, daca este necesar. Se introduce din nou vasul la cuptor pana cand mai scade din zeama de la fasole, iar aromele se intrepatrund.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Orez prajit

Postat de robert_badica

Orez prajit

Mai întâi, încingem uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Tocăm cepele mărunt şi le punem la călit pentru câteva minute. Apoi, tăiem şunca presată...

Citeste continuarea

Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

Postat de Ina

Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

Am taiat osanza de porc in bucati mai mici si am pus-o in vasul de la Multicooker impreuna cu o cana cu apa, 1-2 linguri cu sare si jumatate de ceapa cruda. Fara a pune capacul, am pornit aparatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2018, 16:50
la 09.10.2018, 17:22
la 09.10.2018, 18:38
Venim la masă
la 09.10.2018, 21:40
Cred ca este nemaipomenita la gust! Vorba lui Merisor, venim la masa!
la 09.10.2018, 22:09
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking