Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Pastrav
26 Iun 2015 | 6370 vizualizari
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor

Am servit un pastrav delicios si parfumat.A iesit un pastrav delicios de te lingi pe degete.

Ingrediente

  • 2 pastravi eviscerati, bine curatati si zvantati
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 50 grame de unt
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 2 cartofi mari noi

Mod de preparare

       Untul se spumeaza si se amesteca omogen cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozmarinul, cimbrul si usturoiul tocat. Va rezulta o pomada fina, cu care se va umple interiorul pestilor.

        Pastravii astfel pregatiti se aseaza intr-un vas, se pune peste ei zeama de lamaie si ulei (eu am folosit de masline) si se dau la frigider pentru cel putin o ora.

         Dupa ce pestii sau marinat ii asezam intr-un vas de yena alaturi de cartofii taiati felii potrivite si da-m vasul la cuptorul preincins la 190 de grade. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Malasolca a la Cleme

Postat de Constelatialeu

Malasolca a la Cleme

Mai intai am fost la pescuit, in piata la Pastravaria de la Valea Doftanei (n-am avut aparatul la mine sa-i fotografiez cum inotau in acvariu), am ales doi pastraviori de cca 500 g, de lene am...

Citeste continuarea

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2015, 21:19
Buuuun!
la 26.06.2015, 21:19
Parca iti spusesem ceva, mai jos ))
la 26.06.2015, 21:20
la 26.06.2015, 21:21
bun
la 26.06.2015, 21:22
Ina am vazut prea tarziu,accept consecintele

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking