Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline

Postat de Satisfyyourcravings in Pastrav
15 Apr 2016 | 2856 vizualizari
Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 250 grame cartofi noi de diferite culori
  • 6 masline Kalamata cu samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta
  • 2 lamai
  • 150 grame spanac proaspat
  • 2 bucati pastrav proaspat

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul julienne si se gateste 15 minute, la foc mic, intr-o lingura de ulei, amestecand frecvent, avand grija sa nu se arda. 

Se taie carotfii in jumatati si se fierb in apa sarata 15 minute. 

Se indeparteaza samburii maslinelor, se toaca impreuna cu ceapa verde, chili si frunzele de menta si se amesteca cu sucul de la 1 lamaie si 1 lingura de ulei. 

Se curata pestele si se fileteaza. 

Se preseaza cartofii usor si se amesteca cu spanacul si ceapa caramelizata, se transfera intr-o tigaie si se aseaza bucatile de peste deasupra. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa 7 minute sau pana pestele e gatit complet. 

Se serveste pestele cu salsa, legume si bucati de lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Postat de Alina26

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Punem o oala pe foc cu apa si sare. Cand fierbe adaugam sparanghelul curatat si spalat. Lasam sa fiarba 5-6 minute. Ii scoatem cu o paleta si ii punem la scurs. Pastrati doua cesti de supa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2016, 15:18
bun bun
la 15.04.2016, 15:28
la 15.04.2016, 15:35
vin la masa
la 15.04.2016, 16:38
Buuun!
la 15.04.2016, 16:43

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking