Pastrav cu frigarui de legume

Postat de Constelatialeu in Pastrav
27 Iun 2017 | 3203 vizualizari
Pastrav cu frigarui de legume

Cica e de regim.....pentru altii.....:)))))

Ingrediente

  • 2 pastravi cca 600 g
  • 1 vanata mica
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 6 ciuperci brune
  • 6 ciuperci albe
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • 20 ml ulei

Mod de preparare

Mai intai, mergem si ''pescuim'' pastravul din bazinul de la piata, apoi il curatam crestandu-l pe burta, il spalam bine si-l stergem cu un servetel, apoi ii presaram sare si piper.

Apoi ne apucam de frigarui, spalam legumele, le taiem bucatele potrivite, ciupercile le lasam intregi pentru ca le-am ales mici. Intr-un castron,  punem uleiul, sare si piper si tavalim toate legumele, apoi le asezam pe frigarui, alternand legumele.

Imbracam o tava in hartie de copt, folosim hartia de copt o parte care vine in tava si una care acopera tava, asezam papstravii si frigaruile in tava, acoperim bine cu hartia de copt, pliind pe margine hartia, sub hartie turnam un pahar de apa, bagam tava la cuptor la foc mic, cca. 1 ora.

Cand sunt gata, le asezam pe un platou sau un vas de yena, servim cu lamaie. Sa aveti pofta, eu stiu sigur ca cine a mancat din el a avut pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu frigarui de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu pastrav afumat

Postat de Constelatialeu

Salata cu pastrav afumat

Mai intai curatam cartofii si morcovul,apoi cartofii ii taiem cubulete potrivite iar morcovul rondele.Ii punem la fiert in apa cu sare,dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Păstrăv umplut cu capere la cuptor

Postat de ela2015

Păstrăv umplut cu capere la cuptor

Se spală peştele, se curătă şi se lasă la scurs (pe cuburi de gheaţă) sau se şterg cu prosoape absorbante de bucătărie.   Dupa această operaţiune se unge cu ulei, se sărează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2017, 20:40
Foarte bun! Imi plac si frigaruile!
la 27.06.2017, 20:55
la 27.06.2017, 21:01
bun bun
la 27.06.2017, 21:13
De regim, da, e bun şi pentru mine care-s mereu la regim, cum bine se ştie. )
la 27.06.2017, 21:26
Ce bunătate ai făcuuut!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking