Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

Postat de Sabina in Pastrav
25 Noi 2009 | 134639 vizualizari
Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

Iata o delicioasa Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi.Un pranz absolut delicios, pregatit dupa o reteta simpla, pentru care ai nevoie de pastrav, vin, usturoi, rozmarin etc

Ingrediente

Ingrediente Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

  • 4 pastravi
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare, piper, boia
  • 1 lamaie
  • rozmarin proaspat/uscat
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Preparare Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

Curatam si spalam pestii, ii lasam sa se usuce un pic si ii condimentam cu sare, piper si boia. Punem pestii intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugam frunzulite de rozmarin in interiorul pestilor si cate o bucata de usturoi zobit. Turnam un pahar cu vin, presaram de data aceasta peste pesti cateva frunze de rozmarin si mai adaugam cateva bucati de usturoi zobit.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.
Servim alaturi de bucatele de lamaie si decoram cu patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna.

Alte retete delicioase cu pastrav Pastrav la tigaiePastrav in sos de rosii cu vin alb

Pastrav la cuptor cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrav somonat la cuptor

Postat de AlexTeacher

Pastrav somonat la cuptor

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2009, 19:16
iammi, bun bun, pestele!
la 06.12.2009, 12:49
Moamaaaa...ce bine arata. Simplu si delicios!
la 23.01.2010, 11:17
arata senzational. si pestele e bun si sanatos preparat sub orice forma. mi-e o pofta
la 23.01.2010, 14:43
daca e vorba de pastrav nu fac nazuri
la 23.01.2010, 16:29
Daca e vorba de peste nu fac nazuri .
Bravo.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking