Ingrediente
- 2 bucati pastrav
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 catei usturoi
- 1 rosie
- 2 linguri ulei masline
- sare
- piper
- 1/2 lingurita rozmarin
- 1/2 lamaie pentru zeama
Mod de preparare
Pastravul se evisceraza,spala,sareaza si pipereaza.
Legumele curatate ,spalate se taie julien.
Se ia hartie de copt cate o folie pentru fiecare peste.
Se aseaza un pat din legume,storcand putina zeama de lamaie in interiorul pestelui si putin rozmarin.
Se infasura cat mai strans si se aseaza in tava.
Se da tava la cuptorul incins la 175 grade pentru 25 minute.
Cand timpul a expirat se scoate tava,se desface hartia si se serveste stropit cu zeama de lamaie si presarat cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav en papillote" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|