Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata

Postat de krysty in Pastrav
25 Mai 2014 | 8539 vizualizari
Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata

Va place pastravul ? ;;)

Ingrediente

  • 6 pastravi
  • sare
  • 200 -300g faina
  • 300-400 ml ulei
  • Pentru mujdei :
  • 1 capatana de usturoi
  • 25 ml ulei
  • 25 ml otet
  • sare
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Pastravii ii curatam de intestine,ii spalam cu apa rece si  stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare .

Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina .

Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul.

Trecem bucatile de pastrav prin faina ,apoi le pune in tigaie la prajit. 

Cand pestele este rumenit ,il scoatem cu o paleta pe un platou acoperit cu un servet de hartie.

Mod de preparare a mujdeiului :

Curatam usturoiul,il spalam apoi il zdrobim cu aparatul de usturoi.Adaugam sare,ulei,amestecam putin ,punem si putina apa ,otetul si verdeata spalata cu apa rece si tocata marunt.Amestecam bine si mujdeiul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Postat de Alina26

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Punem o oala pe foc cu apa si sare. Cand fierbe adaugam sparanghelul curatat si spalat. Lasam sa fiarba 5-6 minute. Ii scoatem cu o paleta si ii punem la scurs. Pastrati doua cesti de supa de...

Citeste continuarea

Malasolca a la Cleme

Postat de Constelatialeu

Malasolca a la Cleme

Mai intai am fost la pescuit, in piata la Pastravaria de la Valea Doftanei (n-am avut aparatul la mine sa-i fotografiez cum inotau in acvariu), am ales doi pastraviori de cca 500 g, de lene am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2014, 17:32
pentru ca doar mie imi place pastravul si pentru ca n-am pentru cine sa-l gatesc, m-am gandit sa vin la tine in vizita si sa servesc (macar virtual) din ce-ai preparat tu aici, atat de apetisant!
la 25.05.2014, 17:33
la 25.05.2014, 17:39
la 25.05.2014, 17:47
Foarte bun, mai ales cu mujdei!
la 25.05.2014, 17:56
Ai facut bunatati!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking