Ingrediente
- 480 gr naut fiert
- 1\2 ceapa
- 100 ml ulei
- 2 rosii uscate
- sare
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare
1. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
2. Rosiile uscate le scurgem bine de uleiul din conserva si le tocam marunt .
3. Patrunjelul proaspat il spalam si il tocam marunt.
4. Punem intr-un bol nautul,ceapa,rosiile uscate si uleiul. Mixam totul foarte bine cu ajutorul unui blender pana devine totul o pasta. Potrivim de sare.
5. Adaugam patrunjelul si amestecam bine cu o lingura de lemn.
6. Servim pateul de naut pe paine si il pastram la frigider pana in momentul servirii.
POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal de naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|