Ingrediente
- Am folosit:
- 500 gr branza de vaci usor sarata
- 2 x 200 gr aluat foietaj
- 1 ou pentru uns aluatul
Mod de preparare
Am scos din congelator aluatul foietaj si l-am lasat 20 min la temperatura camerei.Branza am dat-o pe razatoarea mica.
Dupa ce aluatul s-a dezghetat,l-am intins putin cu sucitorul,apoi l-am impartit in dreptunghiuri,pe care le-am uns pe margini cu ou,am pus in mijloc o lingurita de branzica rasa si am format un pachetel.Am procedat la fel cu toate celelalte,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,desupra le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
E o idee rapida de ceva bun si proaspat daca cumva se infiinteaza la voi musafiri nepoftiti si nu stiti ce sa le puneti repede pe masa.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|