Pateuri cu branza

Postat de papabundetot in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2013 | 6263 vizualizari
Pateuri cu branza

Am avut o branzica de casa foarte buna si sanatoasa,putin de tot sarata cu care nu prea stiam ce sa fac,in asa fel incat sa nu o las sa se invecheasca dar sa fac si ceva gustos din ea,asa ca,am combinat-o cu aluatul foietaj din congelator si foarte rapid am avut niste pateuri cu branza.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 500 gr branza de vaci usor sarata
  • 2 x 200 gr aluat foietaj
  • 1 ou pentru uns aluatul

Mod de preparare

Am scos din congelator aluatul foietaj si l-am lasat 20 min la temperatura  camerei.Branza am dat-o pe razatoarea mica.

Dupa ce aluatul s-a dezghetat,l-am intins putin cu sucitorul,apoi l-am impartit in dreptunghiuri,pe care le-am uns pe margini cu ou,am pus in mijloc o lingurita de branzica rasa si am format un pachetel.Am procedat la fel cu toate celelalte,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,desupra le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

E o idee rapida de ceva bun si proaspat daca cumva se infiinteaza la voi musafiri nepoftiti si nu stiti ce sa le puneti repede pe masa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Reteta de pateuri cu branza

Postat de privatelaura

Reteta de pateuri cu branza

Iata cum se prepara Reteta de pateuri cu branza: Mai intai se pregateste aluatul care trebuie sa stea la rece cateva ore. Eu il fac cu o zi inainte sa coc pateurile. Intr-un vas, se...

Citeste continuarea

Aperitiv pateuri cu branza

Postat de katty

Aperitiv pateuri cu branza

Intr-un castron frecam branza dulce cu osanza. Adaugam sarea, laptele batut,apoi incepem sa adaugam faina si framantam un aluat dens, nelipicios pe care il  strangem intr-o bila si il dam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2013, 18:10
la 10.11.2013, 18:18
Din astea vreau,sa fie firbinti..
la 10.11.2013, 18:19
Vreau si eu, ca astea-mi plac mult!
la 10.11.2013, 18:22
la 10.11.2013, 18:25

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking