Pateuri cu carne si cascaval

Postat de Constelatialeu in Piine
3 Dec 2015 | 3779 vizualizari
Pateuri cu carne si cascaval

Cand ai asa o lene mare baga un pateu si mai mare.....te apuca alta lene dupa ce mananci...azi e vorba despre lene, noroc ca nu doare.....

Ingrediente

  • 450 g aluat foietaj Bella
  • 250 g carne tocata
  • 100 g cascaval de oaie
  • 2 cepe albe mici
  • 1 ou cu doua galbenusuri
  • sare
  • piper
  • ketchup

Mod de preparare

Dureaza mai mult dezghetatul aluatului decat prepararea pateurilor. Deci lasam aluatul s ase dezghete la temperatura camerei. Cat timp se dezgheata pregatim umplutura ca sa nu avem timpi morti in productie.

Taiem ceapa marunt si impreuna cu carnea tocata o punem in tigaia incinsa si calim timp de 10 min, dam si-un praf de sare. Apoi scoatem cu ajutorul unui spumar, sa se scurga zeama lasata, punem intr-un castron si lasam sa se raceasca, apoi adaugam cascavalul ras, ouale, omogenizam si potrivim de sare si piper.

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il impartim im 4 patrate, ungem fiecare patrat cu ketchup, apoi pe fiecare patrat punem umplutura, pliem si cu ajutorul unei furculite apasam marginile pateurile, cu un cutit ascutit facem cateva crestaturi pe suprafata pateurilor.

Ungem fiecare pateu cu ulei si le asezam in tava in care am pus hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30-35 minute, pana incep sa se rumeneasca. Se servesc cu kechup sau simple....sa aveti pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chifle pufoase

Postat de rocsi_1612

Chifle pufoase

Intr-un pahar amestecati drojdia cu apa calduta si zaharul. Intr-un bol cerneti faina. Laptele il puneti pe foc intr-un ibric, pana devine caldut. Adaugati peste faina, drojdia dizolvata, oul...

Citeste continuarea

Paine cu rosii uscate si cimbru

Postat de andaoana

Paine cu rosii uscate si cimbru

Incalzim apa putin si dizolvam in ea drojdia impreuna cu zaharul . Acoperim cu un prosop si lasam sa stea pana pregatim faina. Faina o cernem si o punem intr-un bol . In mijlocul fainii adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2015, 20:01
la 03.12.2015, 20:03
foarte bune
la 03.12.2015, 20:06
super idee! Cred ca sunt tare bune!
la 03.12.2015, 20:28
Cam putine, Cleme! sa faci mai multe in februarie, pe 7 )
la 03.12.2015, 20:30
Mai ai???? La astea nu pot renunța

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking