Ingrediente
- 1 pachet foi placinta
- 1 cutie ciuperci in saramura
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 lingurita rasa amidon
- 50 ml ulei de masline
- sare
- piper
- nucsoara
- pudra turmeric
- seminte susan
Mod de preparare
Am scurs de saramura ciupercile si le-am clatit cu apa rece .
Am spalat ceapa si patrunjelul si le-am toacat marunt .
Se calesc verdeturile si ciupercile in ulei .
Se condimenteaza cu sare ,pipersi nucsoara .
Ciupercile vor lasa putin lichid , in acest moment se pune amidonul si se amesteca sa se lege compozitia .
Lasati amestecul cu ciuperci sa se raceasca putin .
Am decongelat foile de placinta la temperatura camerei si le-am intins .
Fiecare foaie se presara cu compozitia de ciuperci si se ruleaza .
Aceste rulade se ung cu ajutorul unei pensule cu putina apa amestecata cu turmeric si se presara cu seminte de susan .
Portionati rulada in bucati de 3-4 cm .
Coaceti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt , la foc potrivit pana devin rumene .
Sunt gstoase dupa ce s-au racit alaturi de o salata cu verdeturi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|