Pateuri cu trei feluri de branza

Postat de adnia in Aperitive / Garnituri
7 Ian 2013 | 4080 vizualizari
Pateuri cu trei feluri de branza

Mmmmm, acum, ca tot am jucarie noua, o incrc in fel si chip...mai ales ca piticul ma tot asalteaza cu cerinte noi:) Pt. azi avem in meniu pateuri sarate cu trei feluri de branza (am descoperit mai nou cat ii plac).

Ingrediente

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana.

Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Postat de caroline

Omleta cu cartofi si ton ( la cuptor)

Mai intai curatam cartofii de coaja , ii spalam si ii taiem cuburi . Punem ulei intr-o tigaie la foc potrivit. Cand uleiul s-a incins punem cartofii la prajit .Presaram sare . Intre timp...

Citeste continuarea

Aperitiv Shakshouka (Ochiuri in sos condimentat de rosii)

Postat de RODIMUR

Aperitiv Shakshouka (Ochiuri in sos condimentat de rosii)

Se curăță ceapa, se taie mărunt și se călește ușor în ulei de măsline. Se adaugă în tigaie ardeiul gras, spălat, curățat și feliat subțire (julienne). Se acoperă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2013, 22:26
Arata bine
la 07.01.2013, 22:46
multumesc frumos!
la 07.01.2013, 23:04
foarte bune!
la 07.01.2013, 23:08
bun bun bun
la 07.01.2013, 23:12

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking