Pateuri cu trei feluri de branza

Postat de adnia in Aperitive / Garnituri
7 Ian 2013 | 4059 vizualizari
Pateuri cu trei feluri de branza

Mmmmm, acum, ca tot am jucarie noua, o incrc in fel si chip...mai ales ca piticul ma tot asalteaza cu cerinte noi:) Pt. azi avem in meniu pateuri sarate cu trei feluri de branza (am descoperit mai nou cat ii plac).

Ingrediente

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana.

Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cascaval pane

Postat de MotanLaOale

Cascaval pane

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit. Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm). Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie. Se pune...

Citeste continuarea

Omleta cu cartofi rasi

Postat de AdrianUdrea

Omleta cu cartofi rasi

Curățăm cartofii, îi spălăm și îi dăm pe răzătoarea mare. Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm cartofii rași, puțină mozzarela rasă, cam o mână, nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2013, 22:26
Arata bine
la 07.01.2013, 22:46
multumesc frumos!
la 07.01.2013, 23:04
foarte bune!
la 07.01.2013, 23:08
bun bun bun
la 07.01.2013, 23:12

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking