Pavlova cu fructe de padure

Postat de janet in Prajituri
29 Mar 2010 | 5694 vizualizari
Pavlova cu fructe de padure

Este un desert dulce acrisor .pe care l-am pregatit de Dragobete.

Ingrediente

  • pentru bezea:
  • -3 albusuri de ou
  • -150 gr zahar pudra
  • -o lingurita de zeama de lamaie
  • pentru umplutura:
  • -150 gr frisca lichida
  • -150 gr fructe de padure(pe care le-am cules asta toamna si le-am pastrat in pungute la congelator).

Mod de preparare

Batem cele 3 albusuri cu zaharul pudra ,adaugind si zeama de lamaie, pina cind avem o bezea ferma, cind intorci castronul sa nu curga, sa ramina "batz".
Pe o hartie de copt punem bezeaua sub forma de blat iar pe margini punem cu posul,stelute.
Punem la cuptorul incins ,cu usa intredeschisa cam o ora si jumate, sa se usuce bine bezeaua.
Cand s-a uscat o asezam pe un platou si o umplem cu frisca batuta si peste, punem fructele de padure,dar numai cu putin timp ,inainte de servire,altfel se moaie bezeaua prea tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe

Postat de andaoana

Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe

Cum se prepara reteta Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe Ingredientele pentru bezea trebuie sa fie la temperatura camerei . Bolul si paletele de la mixer trebuie sa fie...

Citeste continuarea

Desert tort Pavlova

Postat de Ksenya

Desert tort Pavlova

   Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu praful de sare pana se formeaza o spuma tare, se adauga zaharul pudra si se mixeaza din nou, la sfarsit cand poti sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2010, 11:42
la 30.03.2010, 02:36
buna
la 30.03.2010, 06:43
de asta as manca si eu
la 30.03.2010, 07:37
Gaby, ce e cu tine asa matinala? De la schimbarea orei ?
la 30.03.2010, 08:23
neata sefu'.eu mereu ma trezesc la 7.pe tine te cautam acu'.de ce nu ma mai pastreaza site-ul logata?.nu stiu daca e doar problema mea insa trebuie sa ma loghez de fiecare data.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking