Ingrediente
- 4 albusuri
- 300 g zahar
- 1 lingurita otet de mere
- 1 lingurita amidon Dr.Oetker
- 1 lingura sirop gros de coacaze negre
- 300 g zmeura
- 2 linguri zahar pudra
- 300 ml smantana pentru frisca
- ciocolata pentru decor
Mod de preparare
Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste si obtinem o bezea tare,adaugam otetul,mixam,apoi amidonul,mixam si la final siropul,obtinem o culoare movulie.Tapetam tava de la cuptor cu hartie de copt,punem bezeaua intr-un posh si apoi formam baza Pavlovei.Dam tava la cuptorul incins,lasam focul mic si usa cuptorului intredeschis. Lasam cca 2 ore sa se usuce bezeaua.apoi scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Alegem zmeura pentru decor,iar restul o amestecam cu zaharul pudra si frisca obtinuta din smantana.apoi ornam bezeaua cu frisca,zmeura si presaram ciocolata...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu zmeura si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|