Pavlova cu nutella si frisca

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
23 Mai 2020 | 146 vizualizari
Pavlova cu nutella si frisca

Stiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat de ieri si azi cateva albusuri (nu multe, de aia nici nu a iesit prea bombastica fusta, dar nu-i bai, o mananc si asa)....am pus iar de-o Pavlova mai ''latareata'' si-am combinat-o cu nutella, frisca, fragi, capsuni, mure si zmeura si-am incalecat pe cantarul pe care nu-l am si mai postez o Pavlova.....:)))))))))))))))))))))))) Era sa uit, ca am uitat sa fac poze la toate etapele, eu asa am crezut, ca am facut, dar surpriza, n-am facut...:))))))))))))))))

Ingrediente

  • Fusta Pavlovei
  • 130 g albusuri
  • 200 g zahar tos
  • 10 g amidon alimentar
  • 1 lingura otet
  • Decor
  • 50 g nutela amestecate cu 150 g frisca batuta
  • fragi proaspeti
  • capsuni proaspete
  • mure congelate
  • zmeura congelata

Mod de preparare

Am mixat bine albusurile cu un praf de sare, pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat s amixez pana am obtinut o bezea ferma, am adaugat amidonul si am continuat s amixez cca 2-3 min, la final am adaugat si otetul si am mai mixat 3 min. Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am asezat bezeaua in tava si am format fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am bagat tava in cuptor si am pus o lingura de lemn care sa tina departata usa cuptorului, am lasat cca 1 ora. Am scos din cuptor , am lasat sa se raceasca apoi am ornat-o cu nutela si fructe. Urmatoarea cred ca o sa fie cu cacao, ceva ciocolata, cine stie ce-mi mai trece prin cap.....:D 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu nutella si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Retete similare

Cozonac evantai cu mere

Postat de mitinita

Cozonac evantai cu mere

Preparam maia din apa, drojdie si cele 50 de gr de zahar. Lasam deoparte 5 minute, apoi adaugam faina, untul, laptele, ouale si extractul de vanilie. Framantam un aluat (va fi putin lipicios),...

Citeste continuarea

Tortul Martisor

Postat de gurita_ta2005

Tortul Martisor

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul cateva minute, dupa care adaugam ouale si esenta de vanilie. Se pune faina si zaharul, smantana si bicarbonatul stins in otet. Eu am pus...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 23.05.2020, 18:18
Te rasfeti, doamnă dragă!
la 23.05.2020, 18:33
In ce "hal" arată... Acusi pornesc spre tine.
la 23.05.2020, 18:42
Buni, din cand in cand....
la 23.05.2020, 18:42
Diana zic sa te grabesti.....
la 23.05.2020, 19:57

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking