Penne cu carne tocata si sos Panzani

Postat de reisnaor_2006 in Penne
11 Iun 2015 | 10842 vizualizari
Penne cu carne tocata si sos Panzani

O masa gustoasa si satioasa.

Ingrediente

  • 400 g de penne(paste)
  • 500 g carne tocata amestec
  • 400 g de sos Panzani
  • 200 g cascaval
  • 100 ml vin alb
  • 3 oua
  • 2 cepe potrivite
  • 2-3 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

      Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu usturoiul zdrobit si-l turnam peste carne. Condimentam cu sare, piper si oregano.

      In acest timp, pennele se fierb. Cand sunt gata le trecem pe sub un jet de apa rece. Cascavalul il d-am prin razatoare.Intr-un vas de yena punem un rand de penne, un rand de carne tocata cu sos si cascaval ras.

       Procedam la fel si lasam ultima data cascavalul ras sa fie deasupra. Ouale le batem cu sare si piper si le turnam peste compozitie. Se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit.Pofta buna.

     

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata si sos Panzani" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Penne cu crenvusti

Postat de MotanLaOale

Penne cu crenvusti

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita 3-4 minute. Se pune vegeta si piper. Ardeiul se curata, se toaca si se pune peste ceapa si se caleste 3-4 minute....

Citeste continuarea

Paste cu branza si mere caramelizate

Postat de Veronica22

Paste cu branza si mere caramelizate

Stafidele se pun intr-un sirop facut din esenta de rom,1 lingura de zahar si 50 ml apa. Pastele se fierb 4-5 min doar(nu trebuie sa fie foarte fierte).Se scurg apoi din apa. Branza se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2015, 10:33
Ce frumos sunt rumenite Distractie frumoasa la Roma
la 11.06.2015, 10:36
la 11.06.2015, 10:43
la 11.06.2015, 10:57
Multumesc
la 11.06.2015, 10:57
Miha hai ca mai este un loc liber langa mine)))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking