Ingrediente
- 1punga cu paste
- 2linguri ulei
- 1ceapa
- 2catei de usturoi
- 400g carne tocata de vita sau orice alta carne
- 2linguri bulion
- 400g rosii
- 2foi de dafin
- 1cana supa
- 1ou
- 50g branza rasa
- 1cubulet de unt
- 1lingura faina
- 1cana cu lapte
- sare
- piper
Mod de preparare
Calim ceapa si usturoiul in ulei,adaugam carnea,o lasam pana se albeste amestecand mereu,bulionul iar dupa cateva minute rosiile curatate de coaja,tocate marunt,dafinul,supa,sare,piper dupa care lasam sa fiarba incet 40min,pana scade;
in acest timp facem sosul bechamel din unt,faina si lapte,dupa ce s-a racit putin incorporam oul batut,sare si piper.
Intr-un vas punem jumatate din paste fierte si scurse,deasupra carnea eliminand frunzele de dafin,acoperim cu restul de paste,rasturnam sosul,presaram branza si lasam la cuptor 30min.
Se serveste imediat dar si rece este delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|